Telefonie E-Mail Internet Beveiliging/FireWall Bedrijfsprofiel
Startpagina Internet Website Hosting Algemeen

Internet


Internet verbindingen Website Hosting VPN Internet Backup Business Hosting Redundant Internet

Algemeen E-mail Databases Scripting Beveiliging Statistieken Domeinnaam Beheer Formulieren

Document bibliotheek Downloads Zoeken Adresgegevens

Algemeen

200 MB webruimte inbegrepen

Kortweg: webspace of webruimte is de plaats die uw website mag innemen op onze servers.

Om het even met een voorbeeld te illustreren: als U een foto van 578kb naar uw website plaatst, dan is er 578kb van uw webruimte bezet. Verwijdert U dit bestand weer dan hebt U weer 578kb meer vrij.

Heeft u meer dan deze 100 Mb nodig. Geen probleem, wij kunnen u op onze hosted servers tot 1000 Mb aanbieden of u een eigen server bieden met een opslagcapaciteit tot 500 Gb.

25 mailboxen

E-mail wordt opgeslagen in een aparte mailbox met een eigen gebruikersnaam en wachtwoord. Elke mailbox kan ongelimiteerd aantal aliassen hebben.

Bijvoorbeeld info@domeinnaam.com kan de mailbox zijn maar verkoop@domeinnaam.com kan een alias zijn van info@domeinnaam.com en komt op dezelfde computer toe. Indien het adres op een andere pc moet toekomen maak je een aparte mailbox aan. VGS Hosting maakt gebruik van een POP3 mailserver

FTP toegang

Naast de standaard FTP gebruiker die u gebruikt om alle bestanden voor uw website van uw computer over te zetten naar het VGS hosting pakket kan u 2 extra gebruikers aanmaken met hun eigen wachtwoord.

Elke gebruiker heeft zijn eigen root folder die u zelf kan bepalen zodoende volledig gescheiden te kunnen werken.

10 GB Dataverkeer

Dataverkeer staat voor de grootte van het totale verkeer tussen uw domeinnaam en het internet.

Om dit even met een voorbeeld aan te tonen: als een bezoeker een pagina van 3kb download met daarin 17kb afbeeldingen, dan komt er 20kb bij het totale dataverkeer bij. U moet echter weten dat vele bezoekers met proxy servers en met een lokale cache werken, dit betekent dat vaak dezelfde afbeeldingen niet telkens opnieuw geladen worden. Een gemiddelde standaard website heeft slechts 250-400 MB aan dataverkeer , met een limiet van 5 000 MB komt u bij een standaard website nooit aan die maandelijkse limiet

Gepersonaliseerde foutberichten

Als u dit wenst, dan kan u een eigen 404-fout-pagina laten verschijnen indien er op uw domeinnaam een adres wordt ingevuld dat niet bestaat. Tevens is er ondersteuning voor 500 en andere gangbare foutmeldingen.
Gelieve eerst de pagina aan te maken voor een specifieke fout en op uw hosting pakket te plaatsen. Laat het aan onze support weten via support@vgsadvies.com zodat dit kan worden ingesteld.

Frontpage extensies (niet standaard inbegrepen bij

U maakt uw website met het gebruiksvriendelijke Microsoft programma Frontpage ? Dan kan u met het activeren van de Frontpage extensies op het hosting pakket ervoor zorgen dat uw Frontpage programma kan communiceren en bestanden op de webserver kan plaatsen zonder probleem.

Indien u geen frontpage extensies heeft en toch uw website bestanden via FTP op internet gaat plaatsen in plaats van via de Frontpage extensies dan zal het gebruik van de interactiviteit niet mogelijk zijn in op uw website. (Online aanpassen van uw website, gebruik van formulieren en dynamisch gastenboek …)

Supersnelle verbindingen met internet

Een website bezoeken op een server of bestanden overplaatsen gebeurd steeds op de maximum snelheid van uw eigen internetverbinding. VGS Hosting heeft steeds meer dan voldoende bandbreedte beschikbaar om ook nog op piekmomenten een supersnel en ijzersterk netwerk te hebben.

Eigen beheer

Veel web hosting providers vergeten vaak dat de gemiddelde internetgebruiker lak heeft aan ingewikkelde structuren en dure woorden. Bij VGS echter blijft u niet in de kou staan. Integendeel, wij zijn ervan overtuigd dat ook u zal warm lopen eens u de mogelijkheden van ons controle paneel hebt ontdekt. Hier volgt een korte greep uit standaard acties die u nu zelf makkelijk kunt uitvoeren, snel en dat bovendien gratis!Email en FTP : gebruikersbeheer; Disk usage monitor; (harddiskruimte gebruik) Server settings aanpassen; Subdomeinen aanpassen; Backups maken van site en database; DNS records toevoegen; Programmeertalen activeren (PHP, ASP.NET, SSI); Persoonlijke foutmeldingen aanpassen. (Linux) Dit is natuurlijk niet alles wat u met het controle paneel kan doen. U kan er tevens statistieken opvragen, account gegevens bekijken...

Printbare versie