Telefonie E-Mail Internet Beveiliging/FireWall Bedrijfsprofiel
Startpagina Internet Website Hosting Beveiliging

Internet


Internet verbindingen Website Hosting VPN Internet Backup Business Hosting Redundant Internet

Algemeen E-mail Databases Scripting Beveiliging Statistieken Domeinnaam Beheer Formulieren

Document bibliotheek Downloads Zoeken Adresgegevens

Beveiliging

Dagelijkse backup

Dagelijks worden er 's nachts backups gemaakt van alle gegevens op de backup servers. De backup wordt bijgehouden zowel in het datacenter als in de kantoren.

Heeft u ooit een probleem dat er door een vergissing van uw webmaster bestanden zijn gewist of wenst u de versie van een bestand enkele dagen/weken geleden ? Contacteer Neem contact met ons op om de restore uit te voeren van 1 of meerdere bestanden

Bestanden per ongeluk gewist ? Geen nood, VGS Hosting heeft steeds een backup van alle data. Contacteer support voor restore uit te voeren. Kosten bedragen 35 € éénmalig

Bij een restore van vroegere data meer dan 3 dagen geleden wordt het uurtarief voor technische interventie gerekend.

Mappen en bestanden beveiligen

Bepaalde mappen en/of bestanden mogen niet blootgesteld worden aan elke internetgebruiker op uw website maar enkel maar aan leden/leveranciers/uw klanten ?

Geen probleem, via het controle paneel kan u gemakkelijk zulke beveiliging instellen met 1 gebruikersnaam en 1 wachtwoord.

SSL Certificaat (optioneel mogelijk)

Uw website beveiligen met een SSL certificaat is mogelijk in optie. Alle verstuurde data van bezoeker tot server loopt op die manier via een beveiligde https-verbinding.

Een eigen IP adres in plaats van een gedeeld IP adres op uw hosting account is een vereiste om SSL te kunnen installeren op uw hosting account . Hiervoor betaalt u 50 EUR per jaar excl. BTW.

Bij aanlevering van uw eigen SSL Certificaat betaalt u enkel 100 EUR configuratie & installatiekosten éénmalig excl. BTW. Indien u nog geen SSL Certificaat heeft kan u dit via VGS Advies aankopen. Prijs hiervoor is 200 EUR per jaar excl. BTW voor een 128-bit SSL Certificaat.

Firewall beveiliging

Elke VGS Hosting server is standaard beveiligd met redundante hardware firewalls ter bescherming van uw data.

Printbare versie